Pagina's

7 okt 2013

Boomkikker en vos in AWD

Zondag 22 september, bij het krieken van de dag verzamelden we op de parkeerplaats van de Amsterdamse Waterleiding Duinen, ingang Panneland. Henk Bos, Herman Versteeg, Ghita Pluijmaekers en André (site nog niet gevonden. Wie helpt mij daar aan?). Ik kreeg een privérondleiding van deze AWD liefhebbers in hart en nieren.

De rugzakvossen (zo genoemd omdat ze op rugzakken afkomen omdat mensen zo stom zijn om ze te voeren. Wel handig om van dichtbij te kunnen fotograferen, dat dan weer wel...)


Veel activiteiten waren er verder niet. Men besloot terug te lopen richting auto. Maar niet al vorens even te gaan zoeken naar de Boomkikker. Niemand van deze groep had deze nog gespot. Deze kikkers zitten op de bladeren van bramenstruiken.

Ga daar maar eens aanstaan. Aan een bramenstruik zitten namelijk best veel bladeren en de boomkikker is ook groen. En ook nog eens klein, een centimeter of 5..... Ineens roept Henk "Ik heb er eentje gevonden!" In een andere struik vond André een ander exemplaar! Moet niet gekker worden. Ik loop een keer mee en heb meteen een primeur.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten